logomobile
detoxamin detoxamin

meniu mobil
Meniu
Detoxamin Pachet 4 buc

Detoxamin Pachet 4 buc


TRANSPORT GRATUIT

Pret: 1088 Lei
Pret promo: 674 Lei

* pretul contine TVA


Comanda


» Alte promotii Detoxamin Pachet 4 buc


Detoxamin Pachet 2 buc 544 lei
359 lei
-34 % Comanda
Detoxamin Pachet 3 buc 816 lei
530 lei
-35 % Comanda

» Descriere Detoxamin Basic


Detoxamin Basic Capsule 200 capsule

Suportul exclusiv pentru o sanatate optima!
Preventie si tratament adjuvant pe baza de Zeolit Natural 100%

Ce este Zeolitul si cum ne ajuta acesta in mentinerea sanatatii noastre?
Zeolit este un mineral ​​cu o formula unica, care s-a dovedit foarte eficient in absorbtia toxinelor, eliminarea radicalilor liberi si a metalelor grele din organism - intarirea sitemului imunitar si mentinerea starii de bine a intregului organism.Zeolitul fost testat si demonstrat pentru eficienta sa in echilibrarea pH-ului organismului - celulele straine nu pot creste intr-un mediu cu pH echilibrat.
Zeolitul a fost demonstrat in studii independente pentru ca fiind util ca adjuvant in combaterea anumitor tipuri de cancer.

Purificare, detoxifiere  cu Detoxamin Basic Capsule pe baza de Zeolit
Zeolitul clinoptilolit natural este unul dintre cei mai puternici antioxidanti descoperiti pana in prezent.
Datorita acestui mineral exceptional, Detoxamin Basic Capsule, a fost demonstrat atat stiintific cat si clinic, ca fiind produsul perfect ce reduce cu pana la 50% - actiunea nociva a radicalilor liberi de la nivelul tractului digestiv.

Mai mult, zeolitul clinoptilolit din compozitia produsului Detoxamin Basic reduce formarea catalitica a radicalilor datorita ionilor de tranzitie care se afla in emulsiile lipidice dar si in restul organismului.

Particulele de zeolit ​​sunt atat de fine incat acestea pot trece prin celulele corpului. Avand in vedere capacitatile de selectie extraordinara de adsorbtie a deseurilor, toxinelor, si cel mai important, a metalelor grele daunatoare. Eliminarea toxinelor din organism este mult mai usoara cu Detoxamin Basic Zeolit.
Zeolit ​​este adesea folosit pentru a elimina metalele grele cum ar fi plumbul si cadmiul si pentru a elimina acumularea de mercur (utilizat in realizarea plombelor de amalgam). Datorita proprietatilor Zeolitul  - acțiune tampon - este de asemenea posibil sa se regleze in mod adecvat echilibrul pH-ului organismului.
Dar Detoxamin Basic Zeolit poate face mult mai mult! Este, de asemenea, un antioxidant foarte eficient, ceea ce inseamna ca neutralizeaza radicalii liberi.
Daca pana acum ne intrebam cum putem preveni aparitia cancerului si reduce numarul cazurilor de persoane care sufera de aceasta maladie, iata ca acum avem si raspunsul Detoxamin Basic Zeolit - o solutia este la indemana.
Mentinerea sanatatii, revitalizarea organismului si prevenirea afectiunilor ce ne afecteaza viata este posibila cu acest mineral miracol numit zeolit​​, si este, probabil, una dintre cele mai importante substante binefacatoare de pe Pamant astazi.

Beneficiile aduse de consumul regulat de Detoxamin Basic Capsule:
- intarirea sitemului imunitar
- detoxifierea intregului organism
- purificarea sangelui, imbunatatirea circulatiei sanguine
- detine un puternic efect antitumoral - prevenind totodata si formarea metastazelor
- un bun adjuvant in cazul persoanele care urmeaza cure de citostatice, chimioterapie - intareste sistemu limunitar si amelioreaza simptomele neplacute ce apar in urma acestor terapii complementare - reduce starile de greata, imbunatateste digestia, creste pofta de mancare, pacientul se simte mai energic - dispare starea de slabiciune.
- elimina metalele grele ce pot duce la aparitia diferitelor probleme tumorale, cardiovasculare, protejeaza intreg organismul de actiunea toxica a mercurului sau plumbului - din organism.
- elimina toxinele de la nivelul ficatului

Compozitie: Zeolit: 410 mg, capsula: celuloza 90 mg
Mod de administrare:
profilactic: 6 capsule/zi pentru detoxifiere - cura de minim 3 luni
Terapeutic: doza se mareste proportional - adjuvant pentru cazurile mai grave de afectiuni tumorale care merg in paralel cu chimioterapia, sau in cazul intoxicatiilor, etc
La administrare de 6 capsule/zi, Detoxamin Basic Capsule poate fi administrat pe o perioada de 30 zile.
Pentru a obtine rezultate foarte bune, produsul Detoxamin Basic Capsule trebuie consumat pe o perioada de 2-3 luni sau mai mult.0 comentarii pentru Detoxamin Pachet 4 buc
Nu exista comentarii pentru Detoxamin Pachet 4 buc.
Daca ati consumat acest produs, va rugam sa adaugati experienta dumneavoastra pentru a ajuta ceilalti utilizatori in alegerea produsului potrivit.

Adauga comentariu pentru Detoxamin Pachet 4 buc


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):


Cod de verificare:Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):