logomobile
detoxamin detoxamin

meniu mobil
Meniu
Detoxamin Basic Pudra

Detoxamin Basic Pudra


TRANSPORT GRATUIT

Pret: 190 Lei
Pret promo: 141 Lei

* pretul contine TVA


Comanda


» Descriere Detoxamin Basic Pudra


Detoxamin Basic Pudra -125gr

Preventie pentru cei sanatosi, ajutor pentru cei bolnavi!

Mineralele sunt integrate in toate procesele vitale ale plantelor, animalelor si oamenilor. Pe de o parte, ele formeaza scheletul oamenilor si animalelor, iar pe de alta parte, sunt implicate in toate procesele regulatoare din organism. Nu exista proces biochimic si biofiziologic in organism, in care sa nu fie implicate mineralele. Fara minerale nu este posibila viata.
Zeolitul natural clinoptilolit, prin calitatile sale regulatoare, poate sa fie de mare ajutor la reglarea schimbului de electroliti, deoarece este capabil sa elibereze organismul de materialele daunatoare, prins chimbul de ioni. Pentru ca organismul sa primeasca minerale, mai intai trebuie indepartate substantele daunatoare din organism. In organism, zeolitul natural clinoptilolit interactioneaza cu celelalte elemente, cu ionii si cu electrolitii.
Astfel se ajunge la schimb, substituire si alte procese, in care joaca rolul principal atat prin capacitatea de absorbtie si schimb, cat si prin calitatea lor de a fi bioactivi pentru starea hidratata a celulei. Datorita caracteristicilor pe care le-am enumerat pe scurt, zeolitul natural in forma sa de clinoptilolit se numeste dirijorul schimbului de minerale.

Mod de intrebuintare:

1 lingurita de pudra (3-5gr) se dizolva in putin lichid si se bea de 3 ori pe zi, cu jumatate de ora inainte de masa si separat de alte medicamente. Daca se consuma alimente grele, se ia la masa sau imediat dupa masa.In functie de necesitati, utilizarea se poate combina si cu alte produse din programul detoxamin, cu capsulele cu laptisor de matca sau cu boabele de acai.0 comentarii pentru Detoxamin Basic Pudra
Nu exista comentarii pentru Detoxamin Basic Pudra.
Daca ati consumat acest produs, va rugam sa adaugati experienta dumneavoastra pentru a ajuta ceilalti utilizatori in alegerea produsului potrivit.

Adauga comentariu pentru Detoxamin Basic Pudra


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):


Cod de verificare:Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):